reede, 18. november 2011

Pöördumine

Hea kogukonna liige!

Hea inimene!

Lugupeetud firmajuht!

Austatud lapsevanemad!

Palume teie abi Kõmsi Lasteaed-Algkoolile uute 3kohaliste sahtelvoodite ning digitaalklaveri ostmisel.

Vajame hädasti lasteaia vanemasse rühma juurde mängupinda, sest hetkel on 19 lapsel mängimiseks liiga vähe ruumi (1,47 m² lapse kohta, nõue on 2,5-3,5m²). Ainuke võimalus selleks on vanad voodid asendada sahtelvooditega. Nii suureneks mänguruum 3 korda.

6 sahtelvoodi ostmiseks koos madratsitega vajame 1728 €.

Lasteaed-algkooli olemasolevad 2 klaverit on tugevasti amortiseerunud, neist üks tuleb lähitulevikus maha kanda. Ühe klaveriga on võimalik töötada klassis, kuid teist klaverit on kindlasti vaja saali aktuste, etenduste jm ürituste korraldamisel. Oleme otsustanud digitaalklaveri kasuks, sest seda on võimalik transportida . Pääseme ka iga-aastasest häälestamisest ja jõuame lähemale kaasaegsetele musitseerimisvõimalustele(erinevad kõlad, stiilid jne). Digitaalklaveri orienteeruv hind on alates 1200 €.

Millestki tuleb ju alustada!

1. Meie ühine hea tahe ja soov midagi korda teha.

2. Püüame ise kirjutada sobivaid projekte, mille omaosaluse tagab Hanila Vallavalitsus.

3. Heategevuslik loterii Kõmsi Rahvamajas jõululaadal. 11.dets 2011.a. Siin saate Teiegi anda oma panuse, kui annetate oma valmistatud esemeid loteriivõitudeks. Selleks sobivad näiteks kudumid (sukad, sokid, sallid jms), hoidised ja muud käsitööesemed, jõulukaunistused jne, mida raatsite ära anda. Asjad palume tuua Kõmsi Lasteaed-Algkooli 5.detsembriks.

4. Avame ka küpsetiste leti, kuhu saaksite tuua laadapäeva hommikul koduseid küpsetisi. Kogu saadud tulu läheb voodite ja digitaalklaveri ostmiseks.

5. Alati on võimalik toetada ka rahaliselt, selleks on avatud pangas konto:

Saaja: Hanila Vallavalitsus

SEB Pank a/a 10602006462001

Selgituseks märksõnad “voodi” või “klaver

Lugupidamisega Kõmsi Lasteaed – Algkooli hoolekogu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar